nieuws

Inschrijven voor International Velux Award 2012

Geen categorie

De VELUX Groep organiseert voor de vijfde keer de International VELUX Award (IVA). Dit jaar is het thema ‘Light of tomorrow’. De organisatie daagt hiermee architectuurstudenten wereldwijd uit om het gebruik van daglicht in de architectuur te verkennen en als bouwsteen in hun ontwerpen mee te nemen. Registreren kan tot 1 maart 2012.

Inschrijven voor International Velux Award 2012

 

 

 

Nederlandse winnaars

Tijdens de vorige editie hebben meer dan 2300 studenten gereageerd op de uitdaging en zich geregistreerd voor de IVA ‘10. De drie winnende projecten werden uiteindelijk gekozen uit 673 projecten van 280 architectuuropleidingen uit 55 verschillende landen. Joe Wu, een Chinese student aan de Technische Universiteit Delft was één van de prijswinnaars. Naast Wu behoorden zijn medestudenten van de TU Delft Yan Shi & Chung-Kai Yang en de Nederlandse Berte Daan tot de acht eervolle vermeldingen.

De IVA wordt georganiseerd in samenwerking met de International Union of Architects (UIA) en de European Association for Architectural Education (EAAE). Het totaal van 30.000 euro aan prijzengeld wordt uitgereikt aan student en docent tijdens een internationaal evenement ergens in Europa in oktober 2012.

Deelnemers dienen zich voor 1 maart 2012 te registreren op www.velux.nl/iva

 

Reageer op dit artikel