nieuws

Inschrijven voor Benelux Aluminium Award 2011 Duurzaam Renoveren

Geen categorie

Tot 15 december is het mogelijk in te schrijven voor de Benelux Aluminium Award 2011 Duurzaam Renoveren. De Awards worden toegekend aan gerenoveerde projecten/gebouwen, waarin op een zinvolle en innovatieve manier aluminium is toegepast. De projecten dienen tussen 1 januari 2010 en 31 december 2011 te zijn voltooid in de categorieën Woningbouw en Utiliteitsbouw. Tevens zijn drie extra prijzen te winnen voor onderscheidende toepassingen voor respectievelijk Gevels en Daken, Deuren en Ramen en Energie-Efficiency.

Inschrijven voor Benelux Aluminium Award 2011 Duurzaam Renoveren

De Benelux Aluminium Award voor Duurzaam Renoveren is een tweejaarlijkse prijs, die gezamenlijk is uitgeschreven door het Aluminium Centrum en de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) in Nederland, het Aluminium Center Belgium en de Federatie van Aluminium Constructeurs (FAC) in België.

Inzenden voor deze Benelux Aluminium Award 2011 voor Duurzaam Renoveren kan tot 15 december 2011 via www.aluminium-award.eu

Reageer op dit artikel