nieuws

Filmtip 4, AFFR 2011: Medianeras

Geen categorie

Van 6 tot en met 9 oktober wordt in Rotterdam het Architectuur Film Festival Rotterdam (AFFR) gehouden. Tijdens deze dagen zijn bijna 100 films te zien waarin architectuur en ‘de stad’ een glansrol vervullen. De redactie tipt u de komende tijd over films die de moeite waard zijn.

Filmtip 4, AFFR 2011: Medianeras

 

8 oktober van 19.45 tot 21.30 uur

Medianeras (Gustavo Taretto, AR, 2011, 95 min.)

Martin is fobisch en woont in een geïsoleerde wereld van zijn eenkamer appartement en online virtual reality. Mariana heeft zojuist haar langdurige relatie verbroken. In haar hoofd is het een puinhoop, net zoals het appartement waarin ze haar toevlucht neemt. Martin en Mariana wonen in tegenover elkaar gelegen flats maar ze hebben elkaar nooit ontmoet. Hoe doe je dat ook eigenlijk in een overvolle stad als Buenos Aires? Wat hen scheidt is uiteindelijk wat hen samenbrengt.

Kijk voor het volledige programma op www.affr.nl

Reageer op dit artikel