nieuws

Buitenplaats Haagwijk Voorschoten

Geen categorie

Op een deel van landgoed Duivenvoorde komen zeven kavels beschikbaar voor eigen woningontwerpen. Naast de kavels is er ook ruimte voor enkele appartementen. Ter inspiratie voor de toekomstige bewoners is de architectuurmanifestatie Haagwijk in het leven geroepen.

Buitenplaats Haagwijk Voorschoten

 

 

De Architectuurmanifestatie bestaat uit een buitententoonstelling van 36 presentaties van architecten voor woningen op het oude landgoed Haagwijk. Deze presentaties zijn gekozen uit in totaal 105 inzendingen.

De ontwerpen zijn onderverdeeld in drie typen: De Laanwoningen, de Boswoningen en de ontwerpen voor het appartementencomplex Het Grote Huis.

Plan Haagwijk is onderdeel van verbetering van de ruimtelijke kwaliteit van het gebied Duivenvoorde tussen Leidschendam-Voorburg en Voorschoten. 

Reageer op dit artikel