nieuws

Agendatip: TEDxDelft

Geen categorie

TEDxDelft is een nieuw initiatief, dat werkt volgens de inmiddels beproefde TED-formule: twintig sprekers vertellen een inspirerend verhaal, met de bedoeling je aan het denken te zetten over dingen waarvan je niet eens wist dat je ze miste.

Agendatip: TEDxDelft

Op 7 november spreken onder meer Kas Oosterhuis, de ontwerper van de nieuwe Ferrari 458 en een kristalonderzoeker die per ongeluk astronaut werd.

TEDxDelft laat je naast sprekers op het gebied van architectuur ook inspireren door sprekers vanuit andere vakgebieden.  De vrouw die de regels voor hoogtechnologisch draagmoederschap aan de kaak stelt. De kwantumwetenschapper die atomen aan de andere kant van de wereld kan omdraaien. De kunstenaar die van pvc-buizen beesten maakt die zelfstandig kunnen bewegen. De student die in zijn vrije tijd foto’s maakt van 12 kilometer hoogte. De ontwerpster van het mooiste boek ter wereld. Op hun manier schrijven ze geschiedenis. Allemaal vertellen ze hun verhaal op TEDxDelft.

Reageer op dit artikel