nieuws

100% Design wordt Design District in Zaandam

Geen categorie

100% Design, de Nederlandse beurs voor interieurdesign die ieder jaar in juni werd gehouden, gaat verder als Design District. Ook verhuist de beurs van de Van Nellefabriek in Rotterdam naar de oude munitiefabriek Taets in Zaandam.

100% Design wordt Design District in Zaandam

 

 

Na 10 jaar besloot organisator Puur Design Producties in goed overleg met Reed UK, eigenaar van de naam 100% Design, een andere naam aan het Nederlandse evenement te geven.

Design District zal dit jaar op 7, 8 en 9 juni plaatsvinden in Taets, een oude munitiefabriek net onder de rook van Amsterdam. Deze verhuizing is ingegeven door de wens van de organisatie om het evenement een nieuwe impuls te geven in een originele en spannende locatie in de regio Amsterdam.

In deze nieuwe locatie volgt de organisatie de weg die zij vorig jaar is ingeslagen. De standafmetingen blijven net als afgelopen editie bescheiden, maximaal 25m², waardoor veel partijen de mogelijkheid krijgen een plek op Design District te bemachtigen.

Vanaf begin november is er meer informatie op de website www.designdistrict.nl te vinden en start de verkoop van standruimtes.

Reageer op dit artikel