nieuws

Versterking directieteam van aken architecten

Geen categorie

Met ingang van 3 januari heeft van aken architecten (VAA.) uit Eindhoven haar directieteam versterkt. Ron de Goeij is toegetreden als directievoorzitter, waarmee hij verantwoordelijk is voor het algemeen management, de strategie en het beleid van de organisatie. Met deze versterking wil van aken architecten kansen in zowel binnen- als buitenland verder benutten en zo haar marktpositie verstevigen.

Versterking directieteam van aken architecten

De Goeij is veertien jaar actief in de architectuur. Hij begon in 1996 als architect en vervulde vanaf 1999 managementfuncties bij diverse bureaus. In januari 2010 trad De Goeij in dienst bij van aken als manager new business development. Met name zijn internationale ervaring is een belangrijke toevoeging aan de verschillende competenties binnen de directie van VAA..

Portefeuilleverdeling

De directie bestaat nu uit vijf leden. Naast Jan Neggers (61) en Ron de Goeij (43) maken Chris de Groot (55), Margriet Eugelink (50) en Jouwert Bosma (41) deel uit van het directieteam. Jan Neggers richt zich samen met Ron de Goeij op het relatiebeheer, de acquisitie en marketing van het bureau. Chris de Groot is verantwoordelijk voor het bureaumanagement en Margriet Eugelink en Jouwert Bosma zijn verantwoordelijk voor het architectuurbeleid.

Reageer op dit artikel