nieuws

Thomas Bögl nieuwe partner LIAG

Geen categorie

Vanaf 1 januari 2011 is Thomas Bögl nieuwe partner bij LIAG architecten en bouwadviseurs. Hij vormt hiermee de vierde partner binnen LIAG naast Maarten Grasveld, Arie Aalbers en Erik Schotte.

Thomas Bögl nieuwe partner LIAG

 

 

 

 

Thomas Bögl (1968) maakt sinds oktober 2009 deel uit van LIAG architecten en bouwadviseurs. Als seniorarchitect heeft hij zich gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Na zijn architectuurstudie aan de Technische Universiteit van Berlijn specialiseerde hij zich in milieuwetenschappen aan de Universiteit van Oost-Londen om vervolgens opleidingen als bouwbioloog en in Cradle to Cradle te volgen. Hij heeft bij verschillende bureaus aan diverse projecten in binnen- en buitenland gewerkt, waarin hij de mogelijkheden van de integratie van duurzaamheid in het bouwen in al zijn aspecten onderzocht.

 Impressie OSG Schravenlant door LIAGImpressie OSG Schravenlant

Momenteel werkt Thomas Bögl aan de Faculteit Educatie van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, het OSG Schravenlant te Schiedam, een villa in Hilversum en aan verschillende studies zoals duurzame tankstations in Rusland.

Reageer op dit artikel