nieuws

Pitch your project live op de Bouwbeurs

Geen categorie

Woningbouw is een zaak van consumenten geworden. Ze vragen om huizen die flexibel en aanpasbaar zijn. Als architect moet je daarop kunnen inspelen door dergelijke woningen te ontwerpen. Industrieel bouwen kan wat dit betreft veel betekenen.

Pitch your project live op de Bouwbeurs

 

 

 

 

Heb jij onlangs een woningbouwproject opgeleverd dat grotendeels op industriële wijze is vervaardigd? Pitch het dan bij ons door te mailen naar architect@sdu.nl. Vergeet niet een heldere en beknopte beschrijving bij te voegen met een aantal sprekende foto’s en tekeningen.

Uit alle inzendingen selecteren wij de meest spraakmakende en best ontworpen projecten. Wellicht kom jij in aanmerking om op 10 februari je project live te pitchen aan een groot publiek en een bekwame jury, in het Bouwhuis tijdens de Bouwbeurs 2011. Dit evenement vindt om 11:45 uur plaats, direct na de architectensessie over Industrieel bouwen.

Daarnaast publiceren wij je project op www.deArchitect.nl en maak je kans op een tijdschriftpublicatie.

Aarzel niet en doe mee met ‘Pitch you project live op de Bouwbeurs’!

De waterwoningen op IJburg door Architectenbureau Marlies Rohmer zijn Industrieel vervaardigd en per stuk of in groepjes naar de locatie gebracht. Fotograaf Marcel van der Burg

Reageer op dit artikel