nieuws

Nieuw architectenbureau: SUMoffice in Rotterdam

Geen categorie

Robert-Jan de Kort en Sander van Schaik hebben hun krachten gebundeld in een nieuw bureau: SUMoffice. De praktijk gaat zich richten op architectuur, stedebouw en onderzoek. SUMoffice (strategic operations in architecture & urbanism) is gevestigd in Rotterdam

Nieuw architectenbureau: SUMoffice in Rotterdam

 

 

 

Robert-Jan de Kort (1979) studeerde aan de TU Delft en is de oprichter van het bureau RDKA | architecture research urbanism in Den Haag. Vanuit dit bureau ontwierp hij onder andere Maff Studio. Verder nam hij zitting in de jury van de Hedy d’Anconaprijs voor zorgarchitectuur en ontving hij een eervolle vermelding voor een architectuurprijsvraag in Peru.

De nauwe samenwerking tussen hem en collega-architect Sander van Schaik bij de tot standkoming van het winnende project van Europan 9 in 2008 (locatie Almere) resulteerde in de nieuwe architectuurpraktijk. Het bureau van De Kort (RDKA) is niet meer actief en wordt geïntegreerd in het nieuwe bureau SUMoffice.

 

Reageer op dit artikel