nieuws

Forta en Westwaard Wonen worden Woonkracht10

Geen categorie

De woningcorporaties Forta en Westwaard Wonen hebben de krachten gebundeld en heten vanaf vandaag Woonkracht10. Vanaf 11 januari opent Woonkracht10 de deuren van twee nieuwe vestigingen. Eén in Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg en één in Alblasserdam aan het Cortgene. In februari verhuist de vestiging Papendrecht naar de Oude School in het centrum.

Forta en Westwaard Wonen worden Woonkracht10

Woonkracht10 is actief in de Drechtsteden. De corporatie beheert ruim 11.500 woningen en divers maatschappelijk- en commercieel vastgoed. Er werken ruim 130 medewerkers. De organisatie kiest voor zelfstandige vestigingen in Alblasserdam, Zwijndrecht en Papendrecht om lokaal betrokken en dichtbij te blijven. Het centrale kantoor van Woonkracht10 is gevestigd aan de Burgemeester de Bruïnelaan 97 in Zwijndrecht.

Reageer op dit artikel