nieuws

Derde ronde Crisis- en herstelwet

Geen categorie

Tot 1 februari 2011 kunnen bij het ministerie van IenM (Infrastructuur en Milieu) projecten worden aangemeld voor de zogenoemde derde tranche van de Crisis- en herstelwet.

Derde ronde Crisis- en herstelwet

 

 

 

 

Deze is bedoeld voor projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, zoals woningbouw, herontwikkeling van de binnenstad of de herstructurering van bedrijventerreinen. De Crisis- en herstelwet bevat een aantal tijdelijke en permanente maatregelen. Dankzij deze maatregelen kunnen procedures sneller en eenvoudiger verlopen.

Er zijn bijzondere voorzieningen in de wet voor zogeheten transitiegebieden, innovatieve experimenten, (woning)bouwprojecten (tussen 20 en 2.000 nieuwbouwwoningen) en lokale en (boven)regionale projecten met nationale betekenis

Reageer op dit artikel