nieuws

Bijlmerflat Kleiburg te koop voor 1 euro

Geen categorie

Welke projectontwikkelaar durft het aan om de Bijlmerflat Kleiburg in Amsterdam voor een euro te kopen en voor ongeveer 70 miljoen te renoveren? Woningcorporatie Rochdale is bereid de flat te verkopen voor het symbolische bedrag. Een woordvoerder heeft dit in Het Parool bevestigd.

Bijlmerflat Kleiburg te koop voor 1 euro

 

 

De vijfhonderd woningen zijn in slechte staat. Renovatie kost ongeveer 70 miljoen euro en Rochdale ziet financieel geen mogelijkheden om de flat overeind te houden. Rochdale benadrukt dat er nog geen definitief besluit is genomen en dat er nog geen sloopvergunning is aangevraagd.

De corporatie zegt nog met enkele partijen te praten over een alternatief voor de sloop, maar verwacht daar weinig van.

ANP

Reageer op dit artikel