nieuws

Opening Kindervrijstaat in Utrecht

Geen categorie

Op de grens van Leidsche Rijn, Utrecht is de oude monumentale boerderij ‘Hof ter Wijde’ getransformeerd tot een creatief kindercentrum. 2012Architecten is gevraagd de boerderij zodanig aan te passen dat een vrije speelzone voor kinderen is ontstaan, een plek waar kinderen verschillende vormen van kunst kunnen verkennen.

Opening Kindervrijstaat in Utrecht

 

Circa 150 oude deuren worden gebruikt om de stal om te toveren in een theaterpodium of in een comfortabele studio. Verschillende ruimtes zijn bewaard in de stijl van de boerderij en worden gebruikt als eet-, vergader- en kantoorruimtens.

Op 12 september opent de Vrijstaat voor het eerst haar deuren.

Bekijk het filmpje van 2012Architecten over het project. 

Reageer op dit artikel