nieuws

Expositie Freshlatino

Geen categorie

In navolging van het succes in steden als Madrid, Boekarest, London, New York, Sao Paulo, Shanghai en Sydney presenteert Instituto Cervantes de expositie Freshlatino nu ook in Utrecht. In de expositie laten veertien Latijns-Amerikaanse architectenbureaus zien hoe de complexiteit van de hedendaagse stad door ingrepen in de openbare ruimte op een nieuwe manier benaderd kan worden.

Expositie Freshlatino

Op 24 september geven Ariadna Cantis en Jesús Hernández in het kader van de expositie een colloquium in het gebouw van Instituto Cervantes Utrecht. Cantis is curator van de tentoonstelling en architect bij het bureau ETSAM. In haar vak houdt zij zich met name bezig met de promotionele en communicatieve aspecten van de Stedenbouw en de Architectuur. Jesús Hernández is architect, stedebouwkundige en landschapsarchitect bij het Rotterdamse bureau Casanova+Hernandez.

De expositie is van 12 september 2010 tot en met 31 oktober 2010 in het  Instituto Cervantes, Domplein 3, Utrecht. De toegang is gratis.

Reageer op dit artikel