nieuws

BNA-lobby verlaging btw-tarief voor architecten

Geen categorie

Het ministerie van Financiën maakte vorige week bekend dat het btw-tarief op arbeidsloon bij renovatie van woningen per 1 oktober wordt verlaagd van 19 naar 6 procent. Echter met uitzondering van onder andere de architectendiensten.

BNA-lobby verlaging btw-tarief voor architecten

 

 

De BNA heeft contact opgenomen met de Vaste Kamercommissies voor Financiën en VROM, met als doel de regeling alsnog aangevuld te krijgen met architectendiensten. De brief stond afgelopen woensdag op de agenda van de Vaste Kamercommissie voor Financiën, waarbij de BNA ook aanwezig was.

De commissie heeft besloten dat de brief wordt meegenomen bij de behandeling van het Belastingplan, eind oktober. Tot die tijd zoekt de BNA de publiciteit en zet de BNA de lobby voort. Daarvoor zijn al diverse openingen gevonden. Onder meer worden er Kamervragen gesteld.

Lees de lobbybrief

Reageer op dit artikel