nieuws

Vakdag op de Woonbeurs

Geen categorie

De Woonbeurs Amsterdam, die plaatsvindt van 25 september tot en met 3 oktober in de Amsterdam RAI, organiseert op maandag 27 september een speciale dag voor het vakpubliek. De dag is bedoeld voor fabrikanten, detaillisten, ontwerpers, (binnenhuis)architecten, pers, stylisten, inkopers en andere professionals.

Vakdag op de Woonbeurs

Op de vakdag worden seminars, netwerklunches en interessante lezingen gehouden. Tijdens een feestelijke avond wordt de Woonbeurspin uitgereikt voor 2010. Deze is ontworpen door Arco, de pinwinnaar van 2009.

 

Nederlands design

In 2010 presenteert interieurontwerper Jan des Bouvrie zijn nieuwste collectie op de Woonbeurs. Zowel met zijn Arsenaal als met Gamma is hij aanwezig. Ook Ikea is terug van weggeweest en pakt groot uit op de komende Woonbeurs Amsterdam. Net als het meubelmerk Bench van Ben Benders. Daarnaast zijn tal van oude bekenden zoals onder andere Leolux, Loewe, Miele en Quooker van de partij. Zoals elk jaar zijn op de beurs weer veel adviesplekken en wordt ruimschoots aandacht besteed aan Nederlands design en de nieuwste woontrends.

 

 

Reageer op dit artikel