nieuws

Theatergroep speelt in bouwput Noord-Zuidlijn

Geen categorie

Theatergroep Aardlek speelt volgende maand een voorstelling in een bouwput van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam. Ze gebruikt het toekomstige metrostation Rokin als decor tijdens het Fringe Festival dat van 2 tot en met 12 september plaatsvindt. Dat maakte de theatergroep woensdag bekend.

Theatergroep speelt in bouwput Noord-Zuidlijn

 

 

Put

De voorstelling tijdens het festival heet toepasselijk Put en wordt gespeeld door zes jonge theatermakers. Het betreft een theatrale ontdekkingstocht naar de onderkant van de stad. “Hoe ziet de wereld eruit als hier straks metro’s vol forenzen uit de duisternis opdoemen”, vragen ze zich af. De bezoeker ervaart poëtische taferelen en een tijdreis langs de historische lagen van Amsterdam.

ANP

Reageer op dit artikel