nieuws

Sauerbruch Hutton wint internationale designcompetitie

Geen categorie

Het ontwerp van Sauerbruch Hutton voor het nieuwe culturele en museale complex en de herinrichting van 16-eeuws monumentaal complex in Venetië Mestre is gekozen als project dat wordt ontwikkeld. Dat werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt door de Fondazione di Venezia.

Sauerbruch Hutton wint internationale designcompetitie

 

 

 

Het Duitse Sauerbruch Hutton (Matthias Sauerbruch en Louisa Hutton) versloeg hiermee Agence Pierre-Louis Faloci (Frankrijk), Carmassi Studio di Architettura (Italië), David Chipperfield Architects (Groot-Brittannië / Italië), Mansilla + Tuñón Arquitectos (Spanje) en Souto Moura Arquitectos (Portugal).

De inzendingen en het winnende ontwerp worden tijdens de Architectuur Biënnale van Venetië tot 21 november getoond in de tentoonstelling ‘M9 – A New Museum for a new City’.

Bekijk de filmpjes van de inzendingen

 

Reageer op dit artikel