nieuws

Kamperen bij de buren tijdens Citycamp Castricum

Geen categorie

Wie wil kamperen midden in de stad in het openbare groen, in een park of in de tuin van de bureau. Van 20 tot en met 29 augustus kan dit in Citycamp Castricum. Op 19 augustus is de feestelijke opening en kunnen de eerste kampeerders hun tenten opslaan.

Kamperen bij de buren tijdens Citycamp Castricum

 

 

 

De kampeerplekken en locale voorzieningen worden aangeboden door de bewoners, ondernemers en de gemeente Castricum. Deze voorzieningen kunnen bestaan uit een douche en een kopje koffie in de ochtend of een muziekoptreden of verhalenverteller in de avond.

Kunstenaar Sabrina Lindemann is in samenwerking met DUS architects en grafisch Studio DUEL de initiatiefnemer achter CityCamp Castricum, een kunstproject dat onderdeel is van de beeldende kunstmanifestatie Noord-Holland-Biënnale 2010, waarbij verschillende kunstenaars zijn gevraagd onderzoek te doen naar de identiteit van de Noord-Hollandse kustplaatsen. Wat maakt deze kustplaatsen authentiek en uniek? En hoe kunnen zij hun identiteit in de toekomst versterken?

Een leeg winkelpand in Castricum fungeert als productieplek en als receptie van de camping. Van 11 september t/m 17 oktober vindt de Noord Holland Biënnale 2010 plaats en wordt het winkelpand gebruikt als openbare presentatieruimte, waar diverse gesprekken zullen plaatsvinden en een debat.

Bekijk hier het programma

 

Reageer op dit artikel