nieuws

Angela Brady benoemd tot voorzitter RIBA

Geen categorie

Angela Brady is de nieuwe voorzitter van het Royal Institute of British Architects (RIBA). Bij haar verkiezing liet zij de twee mannelijke tegenkandidaten, Richard Parnaby en Roger Shrimplin achter zich.

Angela Brady benoemd tot voorzitter RIBA

 

 

 

Angela Brady is actief in verschillende vakgebieden, zij gaf les, is betrokken bij de Britse welstand, is voorvechtster van het werk van vrouwen en runt samen met haar echtgenoot een architectenbureau in Londen. Meest bekend is zij van de televisieserie ‘Home Show’ voor Channel 4, de Britse commerciële zender. Daarbij maakte zij de 65-delige serie ‘Building the Dream’ voor ITV, een serie over de bouw van een duurzame villa in Somerset.

Brady gaat zich het komende jaar inwerken en volgt volgend jaar de president op van het RIBA voor een periode van twee jaar.

 

Reageer op dit artikel