nieuws

Ideeën voor een beter Den Haag

Geen categorie

Op donderdag 3 juni 2010 gaan Haagse ontwerpers en architecten in gesprek met beleidsmakers van de gemeente Den Haag. Aan tafels onder de bomen van het Lange Voorhout zullen ze tijdens een gezamenlijke picknick onderwerpen bespreken die door de gesprekspartners zelf bepaald zijn.

Ideeën voor een beter Den Haag

 

 

De gespreksonderwerpen moeten leiden tot ideeën voor een beter, fijner, mooier, schoner of duidelijker Den Haag. Aan het einde van de dag worden de ideeën gepresenteerd.

Dit project is onderdeel van Den Haag Design en Overheid. Een meerjarige manifestatie die bestaat uit vijf edities. Elke editie is een samenwerking met een andere Europese regeringsstad, in 2010 is dat Berlijn. Daarna volgen Stockholm (2012), Parijs (2014), Londen (2016) en Rome (2018). De resultaten van de vijf edities worden geëvalueerd en in 2018 als rapport aangeboden aan de Europese Unie.

Reageer op dit artikel