nieuws

Studentenhoutprijs Woodchallenge 2010 geopend

Geen categorie

De prijsvraag WoodChallenge is weer geopend voor inzendingen. De prijs is bedoeld om studenten aan te sporen te excelleren in hout. Opmerkelijke prestaties, technieken en ontwerpen, of commerciële danwel innovatieve praktisch uitvoerbare ideeën die leiden tot een verbetering van het gebruik of imago van (hout)producten zullen daarom worden gehonoreerd.

Studentenhoutprijs Woodchallenge 2010 geopend

De prijsvraag staat open voor alle studenten aan Nederlandse technische opleidingen en de inzending moet betrekking hebben op een onderzoek of project uit het studiejaar 2010.

De inzendingen worden beoordeeld op durf, visie, techniek en vormgeving. Verder ziet de jury graag vernieuwing, consistentie in ontwerp en uitvoering, praktische uitvoerbaarheid, een positieve bijdrage aan het imago van hout en bovenal liefde voor dit materiaal. Het verdient aanbeveling maatschappelijke aspecten als vermindering van milieueffecten mee te nemen.

De prijs wordt uitgereikt op de Nationale Houtdag (30 november 2010).

www.woodchallenge.nl

Reageer op dit artikel