nieuws

Ruimtelijke innovatieve stand wint

Geen categorie

Het ontwerp van Yaron Loman en Martin Hagendijk (MH-interieur en architectuur/De organisatie) is de winnaar van de prijsvraag ‘Beursstand voor de Architect en Vastgoedmarkt tijdens de Provada’.

Ruimtelijke innovatieve stand wint

 

 

 

De jury vond dit ontwerp het meest innovatief. “Iets vergelijkbaars zijn we nog niet eerder tegengekomen”. Ook was ze van mening dat dit idee het beste voldoet aan het programma van eisen. Daarbij hebben Loman en Hagendijk in hun ontwerp ruimte gecreëerd om op de beurs activiteiten te organiseren.

Winnaar provada

De stand van Yaron Loman en Martin Hagendijk valt op door de dieptewerking die uitgaat van de gekozen beelden op de achterwand. Via een doorkijkje door de poreuze tijdschriftenwand lijkt de stand vele malen groter. Daarbij komt dat de beelden goed passen bij zowel Vastgoedmarkt als de Architect. Door de voorzetwand in te zetten als opslag voor tijdschriften en kranten verandert dit beeld voortdurend. Een punt van aandacht is de inrichting van het vloerveld.

Winnaar Provada-stand

De winnende inzending moest het opnemen tegen ideeen van Kraaijvanger Urbis,Elastik en Jurjen Vermeer

Reageer op dit artikel