nieuws

Aswolk raakt ook de eerste Architect Academie

Geen categorie

De eerste workshop van de Architect Academie is ook getroffen door de aswolk. De uitbarstingen van de vulkaan in IJsland zorgen ervoor dat de workshopleiding niet in staat is om naar Nederland te komen. Hierdoor wordt de workshop een maand uitgesteld.

Aswolk raakt ook de eerste Architect Academie

 

 

De workshop ‘Office code’ zou op donderdag 22 april aanstaande plaatsvinden in samenwerking met Steelcase. Helaas zit de workshopleiding van Steelcase door het stilleggen van het vliegverkeer tot het eind van deze week vast in Amerika. Aangezien er geen volwaardige vervanging voor donderdag gevonden is, heeft de Architect Academie samen met Steelcase besloten de workshop uit te stellen tot donderdag 20 mei.

Spijtig

Het team van de Architect Academie en Steelcase hadden zich erg verheugd op deze allereerste workshop en vinden het dan ook zeer spijtig dit een maand te moeten uitstellen.

De workshop zal nu plaatsvinden op donderdag 20 mei. De locatie (hoofdkantoor Steelcase, Amsterdam) en tijden blijven hetzelfde. Kijk voor meer informatie op productie.dearchitect.nl/academie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:
architectacademie@sdu.nl

Reageer op dit artikel