nieuws

Winnaar tender Buiksloterham Amsterdam Noord

Geen categorie

Tekton Architecten, GTP Vastgoed en AMIC Installation Consultancy hebben de tender Buiksloterham Amsterdam Noord gewonnen met Back To Basics.De winnaars ontwikkelden voor de transformatie naar een klimaatneutrale bebouwing van de Buiksloterham Amsterdam Noord een visie op de verandering in de tijd.

Winnaar tender Buiksloterham Amsterdam Noord

 

 

Back to Basics

Een eenvoudige ontwerpstructuur met een lage basisprijs is het uitgangspunt in Back to Basics. Deze eenvoud maakt het mogelijk voor gebruikers om het product te adapteren voor hun persoonlijke invulling. Het gebouw met een eenvoudig demontabel casco heeft een schil met een hoog isolatieniveau en een goede zonwerende en zonopnemende kwaliteit. De splitsing van casco en afbouw maakt het mogelijk om persoonlijke modules te integreren die samenhangen met de bestemming, functie en het comfortniveau. Dure installatietechnische voorzieningen kunnen hierdoor geminimaliseerd worden tot plekverwarming en worden opgenomen in innovatieve modules.

Klimaatneutraal bouwen

De Duurzame Tender is gericht op klimaatneutraal bouwen vanaf 2015. Dit houdt in dat deCO2-uitstoot wordt gecompenseerd in de vorm van energie-besparing, lokale duurzame energieopwekking en effectieve inzet van duurzame bronnen.

Reageer op dit artikel