nieuws

Joost Valk Architectuur is het duurzaamst

Geen categorie

Joost Valk Architectuur is uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf van Haarlemmermeer. Hij kreeg hier voor de SHARE Award. De Award wordt uitgereikt aan een bedrijf dat de afgelopen jaren uitblonk in duurzame initiatieven. Joost Valk Architectuur kreeg de prijs omdat het bureau een nieuw duurzaam architectenbureau is begonnen, onder de naam Vital PlaceS. Het bureau richt zich op de gedachten van het C2C-concept.

Joost Valk Architectuur is het duurzaamst

 

SHARE, Sustainable Haarlemmermeer Real-estate Event is een netwerk van meer dan driehonderd bedrijven die werken aan een duurzame toekomst van de Metropoolregio Amsterdam. Dit jaar was het thema ‘The age of SMART – Samen Slimmer!’ Gemeente Haarlemmermeer, medeoprichter van SHARE, wil zich ontwikkelen tot meest duurzame vestigingslocatie voor bedrijven, organisaties en burgers.

Nominaties

Het architectenbureau liet de twee andere genomineerden de KLM en De Meerlanden, achter zich.

Reageer op dit artikel