nieuws

Het laatste nieuws van websites wereldwijd

Geen categorie

Zoek niet langer alle websites af naar het laatste nieuws! Op onze nieuwsfeeds-pagina vind je de meest recente artikelen van de belangrijkste websites en blogs op het gebied van architectuur en design wereldwijd. Alle links zijn overzichtelijk gerangschikt naar onderwerp en worden realtime ververst. Via de links klik je gelijk door naar de artikelen op de betreffende websites.

 

De afgelopen weken is de proefversie uitgebreid getest op de redactie en de reacties zijn onverdeeld positief. Een bezoeker van de site liet gisteren een bedankje achter: “Het nieuwsoverzicht wees me op een uitzending van 003TV met een filmpje over MVRDV/Lloyd Hotel&Cultural Embassy. Heel erg leuk om na meer dan 5 jaar na oplevering weer herinnerd te worden aan dit prachtige project. Ik zal zeker vaak van deze site gebruik maken.”

Ga naar productie.dearchitect.nl/nieuwsfeeds om zelf te ervaren hoe het werkt. De redactie van de Architect wenst je veel surfplezier. Mocht je een website weten die volgens jou onmisbaar is in ons nieuwsfeeds overzicht, stuur dan een mail naar de redactie via architect@sdu.nl.

 

Reageer op dit artikel