nieuws

Wat wordt opgeleverd in 2011?

Geen categorie

De crisis in de bouw is nog lang niet voorbij. Toch weet de redactie van de Architect zeker dat ondanks dit volgend jaar mooie projecten tot stand zullen komen! We zijn daarom benieuwd wat voor bijzondere opleveringen in 2011 zijn gepland.

Wat wordt opgeleverd in 2011?

 

 

 

Mocht jij of jouw bureau het komende jaar een project afronden waar je supertrots op bent, stuur dan een mail naar architect@sdu.nl met de verwachte maand waarin het project wordt opgeleverd, een korte toelichting op het project en een impressie ervan . Wij verzamelen het binnengekomen materiaal en maken er een mooi overzicht van voor jullie. Zo kan iedereen het nieuwe jaar vol goede moed beginnen.

Aarzel dus niet en licht ons zo snel mogelijk in!

Reageer op dit artikel