nieuws

Top 10 architectuurboeken 2010 <br> #09: Charlotte en Peter Fiell, Plastic Dreams

Geen categorie

Charlotte en Peter Fiell zijn autoriteiten op het gebied van design en hebben reeds menig boek op hun naam staan over klassieke ontwerpen van kunststof. Plastic Dreams is de eerste publicatie die ze via hun eigen uitgeverij hebben gerealiseerd en is ingestoken als een toekomstig standaardwerk. Als designliefhebber vind ik dat je deze in je kast moet hebben staan.

Top 10 architectuurboeken 2010 <br> #09: Charlotte en Peter Fiell, Plastic Dreams

 

Ik heb wel moeten wennen aan de plastic slipcase die om het boek zit: deze heeft een prachtig opengewerkt takkenpatroon, ontworpen door Edson Matsuo maar is voorzien van een zeer penetrante aardbeiengeur.

www.fiell.com

 

Reageer op dit artikel