nieuws

Stem op je favoriete BouwTalent

Geen categorie

BouwTalent organiseert dit jaar voor het eerst de BouwTalent Award: een prijsvraag voor studenten die een bouwopleiding volgen. De inzendingen zijn binnen en staan online. Iedereen kan tot 7 januari stemmen op zijn favoriete idee.

Stem op je favoriete BouwTalent

 

 

 

De studenten hebben de opdracht gekregen om levensloopbestendige woningen te ontwerpen die bovendien duurzaam zijn en energiezuinig. Eerst zijn er regionale voorrondes. Op 10 januari wordt bepaald welke studenten deze winnen en doorgaan naar de landelijke finale op 10 februari tijdens de Bouwbeurs in Utrecht.

De publieksprijzen lopen parallel met de voorrondes. Aan deze prijzen is een bedrag van 150 euro verbonden. En ook deze winnaars stromen door naar de landelijke finale.

Reageer op dit artikel