nieuws

Nieuw bestuur Architectenregister krijgt meer bevoegdheden

Geen categorie

De Wet op de Architectentitel (WAT) zal vanaf 1 januari aanstaande in werking treden. Het nieuwe bestuur van het Bureau Architectenregister wordt op diezelfde datum aangesteld en zal grotere bevoegdheden krijgen met betrekking tot het uitoefenen van het vak dan voorheen het geval was.

Nieuw bestuur Architectenregister krijgt meer bevoegdheden

Het nieuwe bestuur van het Bureau Architectenregister zal bestaan uit Anneke de Vries, Harm Post (namens de vakverenigingen) en Henk Döll (onafhankelijk lid).

Aanstaande maandag gaat Harm Tilman in zijn blog op www.deArchitect.nl dieper in op de belangrijkste ontwikkelingen aangaande de WAT en de veranderingen die deze zullen gaan inhouden voor architecten en hun beroepspraktijk.

 

Reageer op dit artikel