nieuws

Futuristisch hotel in Amsterdam

Geen categorie

Direct aan de A-2 wordt een futuristisch ogend hotel gebouwd, het Fletcher Tower Hotel. Medio 2012 wordt het opgeleverd. Het ontwerp is van Benthem Crouwel Architects.

Futuristisch hotel in Amsterdam

 

 

 

 

Panoramarestaurant en skylounge

Het viersterrenhotel krijgt 120 luxe hotelkamers, negen vergaderzalen en boardrooms, een fitnesscenter en op de 17e verdieping een prachtig rond panorama restaurant. Op de topverdieping, de 18e, komt op 60 meter hoogte een skylounge voor grote ontvangsten. Het uitzicht over Amsterdam is spectaculair. Het hotel heeft 120 parkeerplaatsen onder en boven de grond. Het hotel ligt direct aan de A-2 in de lus van de toegang naar de A-9.

Fletcher Hotel Benthem Crouwel

Fletcher Hotel Benthem Crouwel

Rond en futuristisch

Het hotel is ontworpen door Benthem Crouwel Architects. Het gebouw is opvallend vanwege haar ronde vorm, de pui is geheel van glas en voorzien van ronde ramen. Het restaurant en de skylounge hebben ramen van de vloer tot aan het plafond. Het gebouw is blauw van kleur en in de gevel voorzien van ronde bollen. Het gebouw wordt ‘s avonds uitgelicht. Binnen krijgt het interieur ook veel ronde vormen met een kosmopolitische uitstraling. Het hotel krijgt alle state of the art-voorzieningen.

Reageer op dit artikel