nieuws

Eén erfgoedinstituut voor roerend en onroerend erfgoed

Geen categorie

Per 1 januari 2011 wordt het Instituut Collectie Nederland ondergebracht bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Alle expertise op het gebied van roerend en onroerend erfgoed is dan gebundeld in één erfgoedinstituut.

Eén erfgoedinstituut voor roerend en onroerend erfgoed

 

 

 

De taken van het ICN blijven behouden. Wel veranderen de post- en e-mailadressen van de medewerkers. Het gebouw aan de Gabriel Metsustraat wordt afgestoten. De medewerkers Communicatie, Kennisdistributie en Bedrijfsvoering gaan met ingang van 1 januari naar het pand van de RCE in Amersfoort.

Het ICN Informatiecentrum gaat verder in het Ateliergebouw in Amsterdam als onderdeel van de RCE bibliotheek met hoofdvestiging Amersfoort. Vanaf dinsdag 11 januari kan men in Amsterdam terecht voor informatie op het gebied van restauratie en conservering van kunst en roerend erfgoed.

Reageer op dit artikel