nieuws

Architecten, Kerst en Peperkoekhuisjes

Geen categorie

Dat architecten overal ontwerpmogelijkheden in zien bewijzen de Peperkoekhuisjes van Graft Architekten, Sauerbruch Hutton, Coop Himmelb(l)au en Allmann Sattler Wappner Architekten. Huisjes van Peperkoek zijn een Duitse kersttraditie. De Suddeutsche Zeitung nodigde de architecten uit, om met een hedendaagse versie te komen.

Architecten, Kerst en Peperkoekhuisjes

 

 

De huisjes worden compleet met recepten en ontwerptekeningen gepresenteerd op de site van de Duitse krant. Voor wie de komende feestdagen tussen al de (kook)verplichtingen tijd over heeft, kan zich wagen aan een Koekhuisje en zich zo een (kerst)sterarchitect voelen.

 Architekturbüro Sauerbruch Hutton, Berlin:
De lekkernij van Architectenbureau Sauerbruch Hutton uit Berlijn.

Het ontwerp van Architectenbureau Coop Himmelb(l)au uit Wenen

 Wappner
Allmann Sattler Wappner Architekten uit München

Reageer op dit artikel