nieuws

TCN start met kantoorconcept de Atoomclub

Geen categorie

Ontwikkelaar TCN neemt vrijdag 5 november officieel de Atoomclub in gebruik. Dit kantoor bevat circa 150 werkplekken, waarvan TCN er circa 100 zal gebruiken. De overige werkplekken zullen gebruikt worden door een combinatie van kleine ondernemingen en zelfstandige professionals in de zakelijke dienstverlening. TCN ziet een nieuwe groeimarkt in het midden- en kleinbedrijf, die zich als eerste van de crisis lijkt te herstellen.

TCN start met kantoorconcept de Atoomclub

 

 

 

 

De Atoomclub is een laagdrempelig kantoorconcept gericht op ontmoeting, interactie, inspiratie en samenwerking. Het biedt centraal gelegen, goed bereikbare en innovatieve en originele kantoorruimte tegen een lage prijs. Het is gevestigd in het voormalige kantoor van het Gasbedrijf Midden Nederland, gebouwd in de jaren zeventig, en onlangs gerenoveerd. Het ligt direct aan de A2, op het bedrijvenpark ‘Lage Weide’ aan de westkant van Utrecht.

Atoomclub-2 

Retro seventies

Kenmerkend in het concept van TCN zijn de vele ontmoetings- en vergader faciliteiten in de centrale as van het gebouw en een eigenwijze retro ‘seventies’ aankleding. De kantoorruimtes zelf zijn ruim, open en transparant ingericht. De werkplekken zijn gegroepeerd en worden afgewisseld met vergaderplekken en zitjes.
De centrale as, onderdeel van de entree, is de ‘social room’ en herbergt de gezamenlijke faciliteiten. Het bestaat uit onder anderen een café, ontmoeting en overleg, een binnentuin met overlegmogelijkheden, een wintertuin, eetkeuken, bibliotheek voor overleg en flexibele werkplekken en centrale overleg- en projectruimten.
De Atoomclub wordt het begin van een reeks projecten onder dezelfde naam.

  

Het gebouw waarin de Atoomclub is gevestigd ligt op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. 

Atoomclub-3 

Stroink verlegt koers

Rudy Stroink legt op 2 december 2010, op zijn verzoek, zijn functie neer als CEO van TCN. Als projectmanager zal hij zijn aandacht richten op een aantal belangrijke projecten binnen TCN, waaronder het Media Park te Hilversum. Rudy blijft daarnaast verantwoordelijk voor de acquisitie en vertegenwoordiging van TCN in diverse publieke organisaties. Ook blijft hij aandeelhouder.

Atoomclub-3

Benoeming dagelijks bestuur

De zes in 2009 aangestelde partners Tom Weghorst (tevens statutair bestuurder), Arjan Kuilman, Arnoud van Raak, Kees Koekkoek, André van Rooijen en Richard Pearce voor TCN UK zullen zich richten op de groeistrategie van TCN rondom 25 projecten. Het dagelijkse bestuur zal vanaf die dag gevormd worden door Arjan Kuilman, Arnoud van Raak en Eugen Kool (CFO).

Met de opening van de Atoomclub en de benoeming van het dagelijkse bestuur sluit TCN een periode van herstructurering (2008-2010) af.

Reageer op dit artikel