nieuws

Nieuwe naam bureau Henk Ariëns

Geen categorie

Nu het architectenbureau van Henk Ariëns en Geert Schamp alleen wordt voortgezet door Henk Ariëns is ook de naam gewijzigd. Het bureau is vanaf 1 november bereikbaar onder de naam Ariëns-cs Architecten & Ingenieurs.

Nieuwe naam bureau Henk Ariëns

 

 

 

De letters ‘cs’ staan in de naam voor ‘cum suis’ hetgeen letterlijk ‘met de zijnen’ betekent en verwijzen naar het team waaruit het bureau bestaat. Tegelijkertijd met de nieuwe naam is een website gelanceerd. Op www.ariens-cs.nl is een selectie van (gerealiseerd) werk terug te vinden, maar ook de visie en werkwijze van het bureau.

Volgens Ariëns is architect zijn meer dan het maken van een ontwerp voor een gebouw. “Kennis en kunde van bestaande en nieuwe materialen, (bouw)technieken en installaties, maar ook over steeds wijzigende wet- en regelgeving zijn onmisbaar bij de totstandkoming van een project.” Het ingenieur-zijn is dan ook volgens hem, net zo belangrijk als het ‘architect-zijn’.

De adresgegevens van het bureau zijn ongewijzigd, het e-mailadres wijzigt in architecten@ariens-cs.nl

Reageer op dit artikel