nieuws

Museumnacht Amsterdam en Delft

Geen categorie

Aanstaande zaterdag kan tijdens de jaarlijkse Museumnacht tot 2 uur ’s nachts gedwaald worden langs de Amsterdamse musea. Naast de regulieren tentoonstellingen organiseert elk museum speciale evenementen met film, muziek, optredens en speciale rondleidingen.

Museumnacht Amsterdam en Delft

 

 

In Delft openen vrijdagavond de 22 musea en galeries hun deuren voor de eerste editie van de de Delfste museumnacht met als thema ‘reliëf’. De musea in Delft zijn tot 12 uur ’s nachts geopend.

Onderdeel van de museumnacht in Delft is de tentoonstelling Kapkar/Tofud van Frank Havermans in 38 cc. In de tentoongestelde installatie legt Havermans een dwarsverband tussen zijn stedebouwkundige installaties (Tofud) en architectonische installaties (Kapkar): grootschaligheid en kleinschaligheid komen hierin samen.

 

Reageer op dit artikel