nieuws

Witteveen+Bos levert civieltechnisch advies TU Delft

Geen categorie

Ingenieursbureau Witteveen+Bos gaat een bijdrage leveren aan de verbouwingsplannen van de campus van de Technische Universiteit Delft. Begin oktober 2010 hebben beide partijen een raamcontract ondertekend voor het leveren van advies- en ingenieursdiensten.

Witteveen+Bos levert civieltechnisch advies TU Delft

 

 

 

 

Binnen een periode van drie jaar zal de campus verrijkt worden met een Learning Centre en een vernieuwde TU Delft Library. Beide gebouwen zullen een TU-brede thuisbasis zijn voor studenten, promovendi, docenten en onderzoekers. Hier komen onderwijs, onderzoek en studeren samen.

In het Learning Centre zullen docenten de mogelijkheid krijgen om innovatieve onderwijsvormen toe te passen in multifunctionele onderwijsruimten. Studenten kunnen er samenwerken aan multidisciplinaire en actuele bedrijfsprojecten.

TU Delft Library wordt naast een ontmoetings- en studieplek een plaats waar onderzoek centraal staat. De herinrichting van TU Delft Library zal voor een deel ‘best practice’ worden voor het Learning Centre.

De presentatie van het Voorlopig Ontwerp staat gepland begin 2011. De oplevering en ingebruikname van het universitaire gebouw staat medio 2013 gepland.

Reageer op dit artikel