nieuws

Overkapping ‘verkeersriool Rotterdam’ van de baan

Geen categorie

Het Algemeen Dagblad meldt dat volgens goed ingelichte bronnen de overkapping van de ’s-Gravendijkwal in Rotterdam niet doorgaat. De geraamde kosten van 200 miljoen zijn ruim 100 miljoen te laag ingeschat. De gemeente Rotterdam heeft geen geld voor een dergelijk project. Daarnaast zou het project voor de stad niet urgent zijn.

Overkapping ‘verkeersriool Rotterdam’ van de baan

 

Voor de omwonenden is de overkapping echter dringend nodig. Dagelijks rijden er duizenden auto’s over de ’s-Gravendijkwal. Ook stelt Jeanne Hogenboom, voorzitter van bewonersorganisatie BOOG in het AD, dat de overkapping een postieve uitstraling zou hebben op heel Rotterdam West. De parkjes en pleinen die bovenop de overkapping waren gepland, zouden wijken met elkaar verbinden.

 

Reageer op dit artikel