nieuws

Niet bemoeien met software-keuze

Geen categorie

De BNA moet zich niet bemoeien met de software-keuze van haar leden. Dat vindt 59% van de stemmers op onze poll van vorige week.

Niet bemoeien met software-keuze

 

 

Reden dat wij dit vroegen, is dat de BNA voor haar leden korting heeft bedongen op de BIM gerelateerde producten van Kubus architectural solutions. Een kwart van de stemmers vindt het goed dat de BNA BIM promoot, maar vraagt zich af waarom er voor één specifieke leverancier is gekozen. 14% van de stemmers reageert puur positief: BIM is de toekomst en het is belangrijk dat architecten worden gestimuleerd om ermee te gaan werken.

Niet gestemd en spijt?

Deze week vragen wij ons af:
Moet de publieke omroep een programma over architectuur uitzenden?

Reageer op dit artikel