nieuws

Maurizio Mussati benoemd tot CEO Established & Sons

Geen categorie

Maurizio Mussati is door Established & Sons benoemd tot chief executive officer van het bedrijf. Mussati is sinds september 2008 bij het bedrijf werkzaam als COO en realiseerde, ondanks de recessie, de afgelopen jaren een constante groei voor het bedrijf.

Maurizio Mussati benoemd tot CEO Established & Sons

Voor zijn periode bij Established & Sons werkte Mussati als managing director Lighting van Moooi en daarvoor als directeur internationale operations en bedrijfsontwikkeling bij Flos.

De benoeming van Mussafi leidt niet tot verschuivingen in de directie. Sebastian Wrong, medeoprichter, zet zijn werk voort als Design director en Angad Paul, aandeelhouder en medeoprichter blijft aan als voorzitter van Established & Sons.

Reageer op dit artikel