nieuws

Locatie uitreiking VKG Architectuurprijs bekend

Geen categorie

De VKG Architectuurprijs wordt jaarlijks toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op esthetische wijze onderdeel uitmaken van het ontwerp. Dit jaar wordt het evenement gehouden in Hal 4.1 aan de Nieuwe Maas.

Locatie uitreiking VKG Architectuurprijs bekend

 

 

Deze unieke locatie met schitterend uitzicht over de rivier en skyline van Rotterdam, is een voormalig 19e eeuwse machine-werkplaats. Hal 4.1 is sinds kort gerenoveerd en opent haar deuren op 9 december 2010 voor de VKG Architectuurdag.

Naast de VKG Architectuurprijs, waarvan de inschrijving sluit op 22 oktober aanstaande,  worden er dit jaar nog twee nieuwe prijzen toegekend. De VKG Renovatieprijs wordt voor het eerst uitgereikt aan renovatieprojecten waar kunststof gevelelementen in zijn geïntegreerd. Daarnaast dingt u als inzender ook mee naar de VKG Publieksprijs. De vakjury selecteert uit alle inzenders vijf nominaties. Het Nederlandse publiek stemt via www.vkgkozijn.nl op hun favoriete ontwerp.

Let op: De inschrijving voor de VKG Architectuur- en Renovatieprijs sluit op 22 oktober aanstaande!

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Reageer op dit artikel