nieuws

Jinso-paviljoen genomineerd voor Detail prize 2011

Geen categorie

Het Jinso-paviljoen, een ontwerp van cepezed, is genomineerd voor de DetailL Prize 2011, uitgereikt onder auspiciën van het gelijknamige Duitse architectuurtijdschrift. De jury met daarin onder andere de Duits-Nederlandse architect André Kempe en de hoofdredacteur van het periodiek koos het paviljoen uit 420 inzendingen als nominatie voor de Special Prize Glass.

Jinso-paviljoen genomineerd voor Detail prize 2011

 

 

De jury is onder meer van oordeel dat het project op een innovatieve manier met het materiaal glas omgaat: “Het gebruik van glas dat op de bouwplaats koud gebogen en in frames gespannen wordt, vereist zeer nauwkeurige en gedetailleerde oplossingen. Aan de technologische eisen van het isolatieglas wordt voldaan”

De genomineerde projecten worden gepubliceerd in het januarinummer van Detail en worden daarnaast tentoongesteld op de BAU beurs voor architectuur, materialen en systemen die van 17 tot 22 januari 2011 wordt gehouden in München.

 

Reageer op dit artikel