nieuws

Edo Arnoldussen nieuwe voorzitter ARCAM

Geen categorie

Edo Arnoldussen, directeur Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf (RVOB), is deze week aangetreden als voorzitter van het bestuur van het Architectuurcentrum Amsterdam (ARCAM). Hij is de opvolger van Louis Genet, die de functie sinds 2003 bekleedde.

Edo Arnoldussen nieuwe voorzitter ARCAM

 

 

Voordat hij bij het RVOB in dienst trad, was Arnoldussen lange tijd werkzaam bij de Gemeente Amsterdam, onder andere als adjunct-directeur van de dienst Volkshuisvesting, directeur van de sector Ruimtelijke Ontwikkeling, Infrastructuur en Beheer (ROIB) en directeur van het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam (OGA). Ook was hij enige tijd directeur van het Platform Gemeentelijke Woningbedrijven in Den Haag.

Tegelijk met Arnoldussen, trad Wijnand Looise, Hoofd Gebiedsontwikkeling bij Delta Forte, toe tot het bestuur van ARCAM, als opvolger van Friso Broeksma (lid sinds 2002).

Looise werkte eveneens jarenlang bij de dienst Volkshuisvesting van de Gemeente Amsterdam. Later was hij bij BVR Adviseurs Ruimtelijke Ontwikkeling verantwoordelijk voor het Masterplan Leidsche Rijn en was hij werkzaam bij SFB Vastgoed, MAB en NS Vastgoed.

Reageer op dit artikel