nieuws

Dutch Design Week zaterdag van start

Geen categorie

Vanaf zaterdag 23 oktober staat Eindhoven volledig in het teken van design. Een week lang zijn ontwerpen van bekende namen en nieuw talent te zien in meer dan 300 evenementen. Bezoekers kunnen terecht in workshops, exposities, lezingen en feestjes die zich afspelen rond De Witte Dame, het Stadhuisplein, het Centraal Station en het Klokgebouw op Strijp-S.

Dutch Design Week zaterdag van start

 

De eindexamententoonstelling van de Design Academy Eindhoven en de overzichtstentoonstelling van de Finse glas- en keramiekontwerper Oiva Toikka worden getipt als hoogtepunt. Ook onthult Piet Hein Eek zijn nieuwe werkplaats op het Strijp-terrein waarin hij collega-designers Studio Job, Tom Dixon en Floris Hovers ontvangt.

De redactie van de Architect is er bij op 29 oktober. Onze vakredacteur interieur & design, Marit Overbeek, maakt die dag een sms-verslag. Uiteraard slaat ze bovengenoemde evenementen niet over, en neemt ze een kijkje bij de nieuwe hotspot INTERIEUR EINDHOVEN aan de Geldropseweg 41, waar Maarten Baptist, Jo Meesters, Ontwerplabel Vij5, Sander Mulder en het duo Kranen & Gille exposeren.

www.dutchdesignweek.nl

Reageer op dit artikel