nieuws

Wellicht geen nieuwbouw faculteit Bouwkunde

Geen categorie

De kans is groot dat de faculteit Bouwkunde van de TU Delft geen nieuwbouw krijgt maar definitief wordt ondergebracht in het voormalige hoofdgebouw van de universiteit. Een woordvoerster heeft donderdag berichtgeving daarover in het AD bevestigd. Het gebouw van de faculteit brandde op 13 mei 2008 af. De faculteit werd daarna ondergebracht in het voormalige hoofdgebouw aan de Julianalaan.

Wellicht geen nieuwbouw faculteit Bouwkunde

 

De TU wil de faculteit daar nu definitief vestigen omdat het gebouw na enkele aanpassingen geschikt blijkt. De instelling heeft al 25 miljoen euro gekregen van minister Ronald Plasterk (Onderwijs) voor nieuwbouw. Wat daarmee gaat gebeuren is niet bekend. De universiteit beslist de komende weken over de faculteit.

 

Reageer op dit artikel