nieuws

Nieuwe prijsvraag voor jonge architecten

Geen categorie

‘Moments of Inspiration’ is een nieuwe prijsvraag voor jonge architecten. De opgave: maak een plan voor een verwaarloosde gevel en breng nieuw leven in het stadsbeeld. Het winnende ontwerp wordt naar alle waarschijnlijkheid uitgevoerd en de winnaar krijgt een weekend aangeboden naar New York voor twee personen.

Nieuwe prijsvraag voor jonge architecten

De prijsvraag is een initiatief van architectuurvakblad dax en producent Trespa. Inmiddels hebben zich nog zes sponsors aangesloten. De doelgroep bestaat uit jonge architecten (afgestudeerd in 2007 of later) en studenten aan architectuuropleidingen in Nederland.

De kick-off wordt gegeven op 27 januari 2010, tijdens de beurs GEVEL2010. Om 15:00 uur worden de gevels, de jury, de projectpartners en de gedetailleerde opgave bekendgemaakt op de stand van de expositie Wereldarchitectuur. Geïnteresseerden en potentiële deelnemers kunnen daar een map met informatie halen. Op 27 mei moeten de ontwerpen zijn ingeleverd.

Reageer op dit artikel