nieuws

Nieuw jaar, nieuwe partners

Geen categorie

Twynstra Gudde Adviseurs en Managers begint 2010 met de benoeming van acht nieuwe partners. De twee vrouwen en zes mannen zijn oude bekenden van het organisatiebureau.

Nieuw jaar, nieuwe partners

Roelof Benthem is sinds 1990 in dienst bij Twynstra Gudde en werkzaam als manager van de adviesgroep Professionaliseren Project- en Programmamanagement. Benthem studeerde aan de Landbouw Universiteit Wageningen en heeft een postdoctorale opleiding voor managementconsultant aan de VU Amsterdam gevolgd.

Titia Haaxma is afgestudeerd als ingenieur Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Na enige jaren werkzaam te zijn geweest bij het ministerie van Economische zaken, trad zij in 1995 in dienst bij Twynstra Gudde. Hier houdt zij zich bezig met de veranderkundige vraagstukken van ICT-organisaties en –projecten.

Jaap Groenendijk, sinds 1998 verbonden aan Twynstra Gudde, richt zich op het aanpakken van maatschappelijke opgaven op het gebied van mobiliteit, de relatie met ruimtelijke ontwikkeling en de kwaliteit van de leefomgeving.

Marjolein van Wijngaarden studeerde milieuhygiëne aan de Universiteit van Wageningen en werkt vanaf 2005 bij Twynstra Gudde. Zij richt zich op het opzetten en managen van projecten en programma’s die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Ook adviseert zij bedrijven over de mogelijkheden voor het verduurzamen van hun bedrijf en product.

Na enige jaren werkzaam te zijn geweest bij DHV en als directeur bij AAArchitecten, trad John Dols in 2006 in dienst bij Twynstra Gudde. Hier is hij voornamelijk actief in de markt van zorg en maatschappelijk vastgoed.

De expertise van Corné Paris ligt in de ruimtelijke ordening. Voor hij in 2006 de gelederen van Twynstra Gudde kwam versterken was hij directeur bij de gemeente Apeldoorn en de provincie Utrecht. Hij was onder meer betrokken bij het opstellen van het eerste regionale structuurplan voor de regio Utrecht.

Jeroen Tazelaar was na zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft enige tijd werkzaam bij KPMG Consulting. Na zijn indiensttreding bij Twynstra Gudde in 2006 houdt hij zich bezig met vraagstukken op het gebied van maatschappelijk en commercieel vastgoed.

Marc van Leeuwen is bij Twynstra Gudde verantwoordelijk voor de dienstverlening naar de onderwijsmarkt. Ervaring heeft hij opgedaan als informatiemanager in verschillende sectoren. Bovendien is Van Leeuwen docent informatiemanagement en verandermanagement aan de Erasmus Universiteit, de Business School Nederland en ProEducaton.

Reageer op dit artikel