nieuws

De blik vooruit!

Geen categorie

De redactie van de Architect wenst u een voorspoedig 2010 en hoopt u het komende jaar regelmatig te mogen verwelkomen en met u van gedachten te wisselen over de uitdagingen in de nabije toekomst.

De blik vooruit!

 

 

 

 

Ontwerpdiscipline

Het afgelopen jaar was voor de ontwerpende discipline buitengemeen zwaar. De gevolgen zullen lang hun effect hebben op de branche. Naast de praktische vraag hoe architecten de komende jaren het brood op de plank zullen krijgen, zal tevens het vak tegen het licht moeten worden gehouden. Daarnaast valt ook op het gebied van professionaliteit en rolverdeling in het bouwproces nog een wereld te winnen.

Platform voor inspiratie en vakkennis

In 2010 zult u kunnen bouwen op de Architect als uw platform voor inspiratie en vakkennis. De website en het tijdschrift zijn de afgelopen maanden flink vernieuwd om u in 2010 nog beter van dienst te kunnen zijn. Verdieping, inspiratie en dialoog zijn hierbij onze kernwaarden.

Reageer op dit artikel